ΓΡΑΝΙΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ
Χρόνος Προετοιμασίας : 20 '
Χρόνος Μαγειρέματος : 0 '
Επίπεδο Δυσκολίας : 1
Μερίδες : 6

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Βάζουμε τις φράουλες σε ένα μπλέντερ και τις χτυπάμε μαζί με το Canderel® Stevia* μέχρι να γίνουν πουρές.
2. Προσθέτουμε 450 ml νερό και τον χυμό lime και χτυπάμε ώστε να αναμειχθούν καλά τα υλικά. Μεταφέρουμε το μείγμα σε μια μεγάλη κανάτα ή ένα μπολ, περνώντας το από κόσκινο.
3. Βάζουμε το μείγμα σε ρηχό σκεύος και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 2 ώρες.
4. Το βγάζουμε από την κατάψυξη, το χτυπάμε για λίγο στο μπλέντερ και το τοποθετούμε ξανά στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει εντελώς. Έτοιμο για σερβίρισμα.
ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ.
* με γλυκοζίτες στεβιόλης από στέβια