ΓΡΑΝΙΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

Χρόνος Προετοιμασίας :  20 '

Χρόνος Μαγειρέματος :  0 '
Επίπεδο Δυσκολίας :  1
Μερίδες :  6

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βάζουμε τις φράουλες σε ένα μπλέντερ και τις χτυπάμε μαζί με το Canderel® Stevia* μέχρι να γίνουν πουρές.
2. Προσθέτουμε 450 ml νερό και τον χυμό lime και χτυπάμε ώστε να αναμειχθούν καλά τα υλικά. Μεταφέρουμε το μείγμα σε μια μεγάλη κανάτα ή ένα μπολ, περνώντας το από κόσκινο.
3. Βάζουμε το μείγμα σε ρηχό σκεύος και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 2 ώρες.
4. Το βγάζουμε από την κατάψυξη, το χτυπάμε για λίγο στο μπλέντερ και το τοποθετούμε ξανά στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει εντελώς. Έτοιμο για σερβίρισμα.

ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ.

με γλυκοζίτες στεβιόλης από στέβια

ΥΛΙΚΑ

450 γρ. φράουλες, καθαρισμένες
2 κ.σ. Canderel® Stevia* Σκόνη
Χυμός από μισό lime