ΚΕΙΚ ΜΕ LIME ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΑ
Χρόνος Προετοιμασίας : 20 '

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C (ή στους 160ο C, αν έχουμε φούρνο με αέρα). Προσθέτουμε τη μαργαρίνη, το Canderel® Stevia*, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ στο μίξερ και χτυπάμε τα υλικά.
2. Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο, το ξύσμα lime, τα αυγά και το γάλα και χτυπάμε το μείγμα για 1-2 ‘, μέχρι να ανακατευτούν καλά όλα τα υλικά. Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψάκι και το ψήνουμε στον φούρνο για 35-40 ‘, μέχρι να γίνει ελαστικό το κέικ.
3. Βγάζουμε το ταψί από τον φούρνο και το αφήνουμε στην άκρη. Στη συνέχεια ανακατεύουμε τον χυμό lime με το Canderel® Stevia*, τρυπάμε το κέικ σε διάφορα σημεία και περιχύνουμε με το σιρόπι. Το αφήνουμε να κρυώσει για 5-10 ‘ στο ταψάκι.
4. Τοποθετούμε το κέικ πάνω σε μια σχάρα, αφαιρούμε το αντικολλητικό χαρτί και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς. Το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και σερβίρουμε. Προαιρετικά, γαρνίρουμε με ξύσμα lime.
ΥΛΙΚΑ
175 γρ. μαργαρίνη με χαμηλά λιπαρά
20 γρ. Canderel® Stevia* Σκόνη
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.σ. ινδοκάρυδο
Ξύσμα από 2 lime
3 αυγά
100 ml γάλα
ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ
Χυμό από 2 lime
1 κ.γ. Canderel® Stevia* Σκόνη
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΑΨΑΚΙ 45 ΕΚ., ΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ.
