- Χρόνος προετοιμασίας: 20 ‘
- Χρόνος μαγειρέματος: 40 ‘
- Επίπεδο δυσκολίας: 1
- Μερίδες: 16
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C (ή στους 160ο C, αν έχουμε φούρνο με αέρα). Προσθέτουμε τη μαργαρίνη, το Canderel® Stevia*, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ στο μίξερ και χτυπάμε τα υλικά. 2. Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο, το ξύσμα lime, τα αυγά και το γάλα και χτυπάμε το μείγμα για 1-2 ‘, μέχρι να ανακατευτούν καλά όλα τα υλικά. Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψάκι και το ψήνουμε στον φούρνο για 35-40 ‘, μέχρι να γίνει ελαστικό το κέικ. 3. Βγάζουμε το ταψί από τον φούρνο και το αφήνουμε στην άκρη. Στη συνέχεια ανακατεύουμε τον χυμό lime με το Canderel® Stevia*, τρυπάμε το κέικ σε διάφορα σημεία και περιχύνουμε με το σιρόπι. Το αφήνουμε να κρυώσει για 5-10 ‘ στο ταψάκι. 4. Τοποθετούμε το κέικ πάνω σε μια σχάρα, αφαιρούμε το αντικολλητικό χαρτί και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς. Το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και σερβίρουμε. Προαιρετικά, γαρνίρουμε με ξύσμα lime.120 θερμίδες ανά μερίδα
* με γλυκοζίτες στεβιόλης από στέβια Επιστροφή στις Συνταγές