• Χρόνος προετοιμασίας: 15 ‘
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15 ‘
  • Επίπεδο δυσκολίας: 1
  • Μερίδες: 16
Μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας – Με Canderel® Original

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C. 2. Βάζουμε τη μαργαρίνη και το Canderel® σε ένα μίξερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα κρεμώδες μείγμα. 3. Προσθέτουμε το αλεύρι και το κακάο και χτυπάμε μέχρι να δημιουργηθεί μια μαλακιά ζύμη. 4. Προσθέτουμε τα κομμάτια σοκολάτας και ανακατεύουμε. Παίρνουμε με το χέρι μια μικρή ποσότητα ζύμης, περίπου όσο ένα καρύδι, και πλάθουμε 16 μπαλίτσες. 5. Τις απλώνουμε στα ταψιά και τις πιέζουμε με ένα πιρούνι. 6. Βάζουμε τα μπισκότα στον φούρνο για 15-20 ‘. Θα είναι ακόμα λίγο μαλακά, αλλά σκληραίνουν όσο κρυώνουν. Τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως.

74 θερμίδες ανά μερίδα

Επιστροφή στις Συνταγές

ΥΛΙΚΑ

100 γρ. μαργαρίνη με χαμηλά λιπαρά 10 γρ. Canderel® Original Σκόνη 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο 2 κ.γ. κακάο με χαμηλά λιπαρά, κοσκινισμένο 75 γρ. μαύρη σοκολάτα με 70% κακάο, κομμένη σε μικρά κομμάτια

Θα χρειαστούμε επίσης 2 ταψιά στρωμένα με αντικολλητικό χαρτί.

ΚΑΝΤΕ Share ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ