1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C. Βάζουμε λίγη μαργαρίνη σε ένα τηγάνι, μαζί με 1 κουταλάκι Canderel® Original Σκόνη.
2. Προσθέτουμε τις φλούδες πορτοκαλιού και τις «δουλεύουμε» για 10-15 ‘ μέχρι να καραμελώσουν. Τις αφαιρούμε από το σκεύος με ένα κουτάλι και τις τοποθετούμε σε μια φόρμα για μάφιν 6 θέσεων.
3. Βάζουμε την υπόλοιπη μαργαρίνη στο μίξερ και τη χτυπάμε μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε το τζίντζερ, το Canderel® Original, την κανέλα, το γαρύφαλλο και το μοσχοκάρυδο και χτυπάμε ξανά. Στη συνέχεια προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά, μαζί με 1 κουταλιά αλεύρι τη φορά. Ρίχνουμε και το υπόλοιπο αλεύρι και χτυπάμε μέχρι να ανακατευτούν καλά όλα τα υλικά.
4. Ρίχνουμε το μείγμα στη φόρμα πάνω από τις φλούδες πορτοκαλιού και το βάζουμε στον φούρνο για 20-30 ‘, μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί καλά το μείγμα. Σερβίρουμε την πορτοκαλόπιτα ζεστή με το συνοδευτικό της αρεσκείας μας.
125 γρ. μαργαρίνη με χαμηλά λιπαρά
1 κ.γ. Canderel® Original Σκόνη
Φλούδες από 1-2 πορτοκάλια, κομμένες σε χοντρές ροδέλες
4 κομμάτια τζίντζερ ψιλοκομμένο
10 γρ. Canderel® Original Σκόνη
1 κ.γ. κανέλα, γαρύφαλλο και μοσχοκάρυδο (ανάμεικτα)
2 αυγά
50 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του