ΚΕΙΚ ΜΠΑΝΑΝΑ

Χρόνος Προετοιμασίας :  20 '

Χρόνος Μαγειρέματος :  60 '
Επίπεδο Δυσκολίας :  1
Μερίδες :  10-12

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C.
2. Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και τα χτυπάμε μέχρι να ανακατευτούν καλά. Αν το μείγμα είναι πολύ σφιχτό, προσθέτουμε λίγο γάλα και χτυπάμε ξανά.
3. Ρίχνουμε το μείγμα στη φόρμα και το βάζουμε στον φούρνο για 50 ‘ με 1 ώρα, μέχρι να πάρει χρώμα και να έχει ψηθεί παντού.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΙΜΕΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ.

με γλυκοζίτες στεβιόλης από στέβια

ΥΛΙΚΑ

2 ώριμες μπανάνες
20 γρ. Canderel® Stevia* Σκόνη
170 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
170 γρ. μαργαρίνη με χαμηλά λιπαρά
3 αυγά

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΡΘΟΓΩΝΙΑ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΦΟΡΜΑ 450 ΓΡ.