Tsioudas Athanatios – Nutritionist
The Pastry Expert
- Διονύσης Αλέρτας
Από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες Chef Pâtissier, ο Διονύσης Αλέρτας δημιουργεί ευφάνταστες και πρωτότυπες γευστικές εμπειρίες που αντικατοπτρίζουν τη μοναδικότητα του δημιουργού τους: ατόφιες γεύσεις, αυθεντικά ισορροπημένες, που παντρεύουν ιδανικά το κλασικό με το νέο σαγηνεύοντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς γευσιλάτρεις.
Ξεκίνησε τις σπουδές του στη διαιτολογία και στη μαγειρική, ωστόσο τον κέρδισε η ζαχαροπλαστική μέσα από αξιόλογες συνεργασίες με πολύ γνωστά ζαχαροπλαστεία και σε βραβευμένο εστιατόριο που διαθέτει δύο αστέρια Michelin, ενώ διαθέτει και αξιοζήλευτη εμπειρία πλάι στον καταξιωμένο Chef Pâtissier Gilles Marchal.
Ο Διονύσης Αλέρτας τον Νοέμβριο του 2015 ξεκίνησε να εκδίδει τις συνταγές τους σε μια σειρά βιβλίων Επίσης συνεργάζεται με το ΙΕΚ Όμηρος-Aegean College και παραδίδει σεμινάρια ζαχαροπλαστικής. Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής παραδίδει και στο MBS “My Business School” IEK Ρεθύμνου. Με καίριες επιρροές από τη γαλλική patisserie, ο Διονύσης Αλέρτας εμπλουτίζει τις εξειδικευμένες γνώσεις του στην υψηλή ζαχαροπλαστική με ενεργή συμμετοχή στο διεθνές γίγνεσθαι της ζαχαροπλαστικής.