MUFFINS ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Χρόνος Προετοιμασίας :  10'

Χρόνος Μαγειρέματος :  20'
Επίπεδο Δυσκολίας :  2
Μερίδες :  6

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Στο μίξερ με σύρμα ανακατεύουμε τα αβγά με τη Canderel Stevia* Bake.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, έπειτα το αλεύρι με το κακάο και τέλος το λιωμένο βούτυρο!
  3. Μοιράζουμε σε φόρμες του cup cake και ψήνουμε 170 βαθμούς για 20 ‘.

με γλυκοζίτες στεβιόλης από στέβια

ΥΛΙΚΑ

7 κρόκους αυγών
240 γρ. Canderel Stevia* Bake!
100 γρ.  βούτυρο 
170 γρ.  κρέμα γάλακτος 
200 γρ.  αλεύρι 
40 γρ. κακάο
5 γρ. baking