MUFFINS ΒΑΝΙΛΙΑ

Χρόνος Προετοιμασίας :  10'

Χρόνος Μαγειρέματος :  20'
Επίπεδο Δυσκολίας :  2
Μερίδες :  6

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για 13-14 muffin των 100 γραμμαρίων.

  1. Στο μίξερ με σύρμα ανακατεύουμε τα αβγά με τη Canderel Stevia* Bake.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, έπειτα το αλεύρι και τέλος το λιωμένο βούτυρο!
  3. Μοιράζουμε σε φόρμες του cup cake και ψήνουμε 170 βαθμούς για 20 ‘

με γλυκοζίτες στεβιόλης από στέβια

ΥΛΙΚΑ

7 αβγά μεσαία
360 γρ. Canderel Stevia* Bake!
120 γρ. βούτυρο 
145 γρ.  κρέμα γάλακτος 
350 γρ. αλεύρι 
8 γρ. baking
10 γρ. υγρή βανιλια