MUFFINS ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Χρόνος Προετοιμασίας :  00

Χρόνος Μαγειρέματος :  30 '
Επίπεδο Δυσκολίας :  2
Μερίδες :  6

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Στο μίξερ με σύρμα ανακατεύουμε τα αβγά με τη Canderel Bake.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, έπειτα το αλεύρι με το κακάο και τέλος το λιωμένο βούτυρο!
  3. Μοιράζουμε σε φόρμες του cup cake και ψήνουμε 170 βαθμούς για 20 ‘.

ΥΛΙΚΑ

7 κρόκους αυγών
240 γραμμάρια Canderel Bake!
100 γραμμάρια  βούτυρο 
170 γραμμάρια  κρέμα γάλακτος 
200 γραμμάρια  αλεύρι 
40 γραμμάρια κακάο
 5 γραμμάρια baking