MUFFINS ΒΑΝΙΛΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας : 10'
Χρόνος Μαγειρέματος : 20'
Επίπεδο Δυσκολίας : 2
Μερίδες : 6
![MUFFIN_D1C0056](https://canderel.gr/wp-content/uploads/2021/12/MUFFIN_D1C0056.jpg)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για 13-14 muffin των 100 γραμμαρίων.
- Στο μίξερ με σύρμα ανακατεύουμε τα αβγά με τη Canderel Stevia* Bake.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, έπειτα το αλεύρι και τέλος το λιωμένο βούτυρο!
- Μοιράζουμε σε φόρμες του cup cake και ψήνουμε 170 βαθμούς για 20 ‘
* με γλυκοζίτες στεβιόλης από στέβια
ΥΛΙΚΑ
7 αβγά μεσαία
360 γρ. Canderel Stevia* Bake!
120 γρ. βούτυρο
145 γρ. κρέμα γάλακτος
350 γρ. αλεύρι
8 γρ. baking
10 γρ. υγρή βανιλια
![Asset 2cakesdrinks](https://canderel.gr/wp-content/uploads/2021/12/Asset-3bake.jpg)
![](https://canderel.gr/wp-content/uploads/2021/11/skoni-1_info.png)
[juiz_sps]