MUFFINS ΒΑΝΙΛΙΑ

Χρόνος Προετοιμασίας :  00

Χρόνος Μαγειρέματος :  30 '
Επίπεδο Δυσκολίας :  2
Μερίδες :  6

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για 13-14 muffin των 100 γραμμαρίων.

  1. Στο μίξερ με σύρμα ανακατεύουμε τα αβγά με τη Canderel Bake.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, έπειτα το αλεύρι και τέλος το λιωμένο βούτυρο!
  3. Μοιράζουμε σε φόρμες του cup cake και ψήνουμε 170 βαθμούς για 20 ‘

ΥΛΙΚΑ

7 αβγά μεσαία
360 γραμμάρια Canderel Bake!
120 γραμμάρια βούτυρο 
145 γραμμάρια  κρέμα γάλακτος 
350 γραμμάρια αλεύρι 
8 γραμμάρια baking
10 γρ υγρή βανιλια