Cake σοκολάτα

Χρόνος Προετοιμασίας :  00

Χρόνος Μαγειρέματος :  30 '
Επίπεδο Δυσκολίας :  2
Μερίδες :  6

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Στον κάδο του μίξερ ανακατεύουμε με το σύρμα τον κρόκο και την Canderel Bake, μέχρι να αφρατέψει ελαφρά!
  2. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και ρίχνουμε το βούτυρο, την κρέμα γάλακτος και τέλος το αλεύρι κοσκινισμένο με το baking, το κακάο και την πούδρα αμυγδάλου.
  3. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε τη φόρμα του κέικ και ψήνουμε στους 170οC για 45′ περίπου.
  4. Τέλος αφαιρούμε από τη φόρμα λίγα ‘ να κρυώσει και πασπαλίζουμε με Canderel Stevia.

ΥΛΙΚΑ

5 κρόκους αυγών
120g Canderel Bake
90g κρέμα γάλακτος 
100g αλεύρι
20g πούδρα αμυγδάλου
25g baking 
20g κακάο
40g βούτυρο