Χρόνος Προετοιμασίας :  00

Χρόνος Μαγειρέματος :  30 '
Επίπεδο Δυσκολίας :  2
Μερίδες :  6

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπολ χτυπάμε τη Canderel Bake με τα αυγά στο μίξερ για 10-15 ‘.
  2. Παράλληλα σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο πολύ καλά, προσθέτουμε τη σοκολάτα κομμένη σε κομματάκια και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει εντελώς.
  3. Αφού λιώσει και η σοκολάτα με το βούτυρο, τα προσθέτουμε στο μείγμα αυγό-Canderel μέχρι να ομογενοποιηθεί.
  4. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι σταδιακά και ανακατεύουμε. Τέλος, προαιρετικά, σπάμε τα καρύδια και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο μείγμα.
  5. Σερβίρουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-17 ‘.

Έτοιμο για σερβίρισμα!

ΥΛΙΚΑ

5 αβγά
240γρ. Canderel Bake
290γρ βούτυρο
160γρ bitter σοκολάτα
80γρ   αλεύρι για όλες τις χρήσεις
300γρ καρύδια (προαιρετικά)