Cake σοκολάτα

Χρόνος Προετοιμασίας :  20'

Χρόνος Μαγειρέματος :  45'
Επίπεδο Δυσκολίας :  2
Μερίδες :  6

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Στον κάδο του μίξερ ανακατεύουμε με το σύρμα τον κρόκο και την Canderel Stevia* Bake, μέχρι να αφρατέψει ελαφρά!
  2. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και ρίχνουμε το βούτυρο, την κρέμα γάλακτος και τέλος το αλεύρι κοσκινισμένο με το baking, το κακάο και την πούδρα αμυγδάλου.
  3. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε τη φόρμα του κέικ και ψήνουμε στους 170οC για 45′ περίπου.
  4. Τέλος αφαιρούμε από τη φόρμα λίγα ‘ να κρυώσει και πασπαλίζουμε με Canderel Stevia.

με γλυκοζίτες στεβιόλης από στέβια

ΥΛΙΚΑ

5 κρόκους αυγών
120γρ. Canderel Stevia* Bake
90γρ. κρέμα γάλακτος 
100γρ. αλεύρι
20γρ. πούδρα αμυγδάλου
25γρ. baking 
20γρ. κακάο
40γρ. βούτυρο