ΚΟΡΜΟΣ
Χρόνος Προετοιμασίας : 45'
Χρόνος Μαγειρέματος : 20'
Επίπεδο Δυσκολίας : 2
Μερίδες : 6
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το μπισκουι:
- Χτυπάμε στο μίξερ με σύρμα το ασπράδι ρίχνοντας σταδιακά τη Canderel Stevia* Bake μέχρι να δημιουργηθεί μια σφιχτή μαρέγκα.
- Όταν είναι έτοιμη ρίχνουμε σταδιακά το αβγό και τέλος με τη βοήθεια μια μαρίζ ανακατεύουμε απαλά ενώ ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι με το κακάο.
- Απλώνουμε το μείγμα σε μια λαμαρίνα με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 190 ‘ για 4 ‘.
Για τη μους:
- Ζεσταίνουμε το γάλα και περιχύνουμε τη σοκολάτα. Ομογενοποιούμε και αφήνουμε να κρυώσει μέχρι να χτυπήσουμε την κρέμα γάλακτος σε μια απαλή σαντιγί.
- Όταν είναι έτοιμο ενσωματώνουμε την κρέμα γάλακτος με απαλές κινήσεις και αφήνουμε να κρυώσει!.
- Για τη σύνθεση ξεφορμάρουμε το μπισκουί με τη βοήθεια μιας δεύτερης λαδόκολλας.
- Απλώνουμε τη μους και ρολάρουμε δημιουργώντας έναν σφιχτό κορμό.
- Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει.
* με γλυκοζίτες στεβιόλης από στέβια
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για το μπισκουι:
9 ασπράδια αυγών
112 γρ. Canderel Stevia* Βake ή Canderel Stevia* for Cakes & Drinks!
3 μεσαία αβγά
40 γρ. κακάο
135 γρ. αλεύρι
Για τη μους:
150 γρ. γάλα
300 γρ. σοκολάτα bitter Canderel
450 γρ. κρέμα γάλακτος
[juiz_sps]