ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ

Χρόνος Προετοιμασίας :  30'

Χρόνος Μαγειρέματος :  90'
Επίπεδο Δυσκολίας :  2
Μερίδες :  6

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε κατσαρόλα βάζουμε το γάλα να βράσει. Σε μπολ ανακατεύουμε τη Canderel Stevia* for Cakes & Drinks, τα αυγα, το σιμιγδάλι και τη βανίλια.
  2. Μόλις το γάλα ζεσταθεί ρίχνουμε τη μισή ποσότητα στο μπολ και μεταφέρουμε το μείγμα ξανά στην κατσαρόλα μέχρι να  δέσει η κρέμα! Στο τέλος προθέτουμε το βούτυρο! 
  3. Μεταφέρουμε σε άλλο σκεύος και αφήνουμε να κρυώσει. 

Για τη σύνθεση:

  1. Απλώνουμε καλά το κανταΐφι σε πυρίμαχο σκεύος προσθέτοντας αρκετό βούτυρο.
  2. Ρίχνουμε την κρέμα, κλείνουμε ξανά με κανταΐφι και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 90 ‘.

Για το σιρόπι

  1. βάζουμε σε μία κατσαρόλα το νερό με τη Canderel Stevia* for Cakes & Drinks μέχρι να βράσει.
  2. Αφήνουμε να κρυώσει καλά πριν σιροπιάσουμε. 

με γλυκοζίτες στεβιόλης από στέβια

ΥΛΙΚΑ

Για την κρέμα: 
500 γρ. γάλα
120 γρ. Canderel Stevia*  for Cakes & Drinks
3 αβγά μεσαία
50 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
20 γρ.  βούτυρο
2 γρ. βανίλια

Για το σιρόπι:
1 λίτρο νερό
260γρ. Canderel Stevia* for Cakes & Drinks