Χρόνος Προετοιμασίας :  3h

Χρόνος Μαγειρέματος :  30 '
Επίπεδο Δυσκολίας :  2
Μερίδες :  6

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το χειροποίητο μπισκότο βάσης

Στον κάδο του μίξερ με το φτερό ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν σε ένα ζυμαράκι. Σε ένα ταψάκι τρίβουμε το ζυμάρι ή με τα χέρια μας ή με ένα τρίφτη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά. Όταν ψηθεί το μπισκότο μας το αναμειγνύουμε με 60 γρ βούτυρο λιωμένο για να κάνουμε τη βάση μας. Στρώνουμε το μπισκότο μας σε ένα σκεύος ή ακόμα και σε ατομικά ποτήρια

Για την κρέμα

Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα το τυρί με την Canderel και το ξύσμα από το lime. Αφού αφρατέψει αρκετά το μείγμα προσθέτουμε το γιαούρτι κ στο τέλος την κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε μορφή σαντιγί. (προεραιτικά) Ομογενοποιούμε και με τη σοκολάτα, αφού τη λιώσουμε σε μπεν μαρί. Έπειτα περιχύνουμε την κρέμα πάνω στη βάση και παγώνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες. Γαρνίρουμε με φρέσκα κόκκινα φρούτα προαιρετικά και πασπαλίζουμε με Canderel Stevia* Cakes  Drinks

 

*με γλυκοζίτες στεβιόλης από στέβια

ΥΛΙΚΑ

Για το χειροποίητο μπισκότο βάσης

200 γρ αλεύρι

80 γρ Canderel Bake Σκόνη

100 γρ + 60 γρ βούτυρο

Για την κρέμα

400 γρ τυρί κρέμα 130 γρ Canderel Stevia* Cakes  Drinks

100 γρ γιαούρτι

400 γρ κρέμα γάλακτος (σαντιγί)

1 τμχ ξύσμα lime

80 γρ σοκολάτα Canderel (προεραιτικά)