μπισκότα πορτοκαλιού

Χρόνος Προετοιμασίας :  10'

Χρόνος Μαγειρέματος :  15 '
Επίπεδο Δυσκολίας :  2
Μερίδες :  6

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στον κάδο του μίξερ με σύρμα αναμειγνύουμε το λάδι, το νερό, τον χυμό πορτοκαλιού, το κονιάκ και το Canderel Stevia* for Cakes & Drinks. Σε μία μπασίνα έχουμε ενσωματώσει όλα τα στέρεα υλικά και τα προσθέτουμε στα υγρά. Δίνουμε σχήμα στα μπισκότα μας και ψήνουμε στους 170 °C για 15 λεπτά.

*με γλυκοζίτες στεβιόλης από στέβια

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. λάδι σπορέλαιο
162γρ. Canderel Stevia* for Cakes&Drinks
900 γρ. αλεύρι μαλακό
110 γρ. νερό
110 γρ. χυμό πορτοκάλι
ξύσμα πορτοκαλιού
80 γρ. κονιάκ
10 γρ. κανέλα
5 γρ. μπέικιν πάουντερ
150γρ. σιμιγδάλι