Χρόνος Προετοιμασίας :  45'

Χρόνος Μαγειρέματος :  20'
Επίπεδο Δυσκολίας :  2
Μερίδες :  6

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το μπισκουι:

  1. Χτυπάμε στο μίξερ με σύρμα το ασπράδι ρίχνοντας σταδιακά τη Canderel Stevia* Bake μέχρι να δημιουργηθεί μια σφιχτή μαρέγκα.
  2. Όταν είναι έτοιμη ρίχνουμε σταδιακά το αβγό και τέλος με τη βοήθεια μια μαρίζ ανακατεύουμε απαλά ενώ ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι με το κακάο.
  3. Απλώνουμε το μείγμα σε μια λαμαρίνα με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 190 ‘ για 4 ‘.

Για τη μους: 

  1. Ζεσταίνουμε το γάλα και περιχύνουμε τη σοκολάτα. Ομογενοποιούμε και αφήνουμε να κρυώσει μέχρι να χτυπήσουμε την κρέμα γάλακτος σε μια απαλή σαντιγί.
  2. Όταν είναι έτοιμο ενσωματώνουμε την κρέμα γάλακτος με απαλές κινήσεις και αφήνουμε να κρυώσει!.
  3. Για τη σύνθεση ξεφορμάρουμε το μπισκουί με τη βοήθεια μιας δεύτερης λαδόκολλας.
  4. Απλώνουμε τη μους και ρολάρουμε δημιουργώντας έναν σφιχτό κορμό.
  5. Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει.

με γλυκοζίτες στεβιόλης από στέβια

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για το μπισκουι:
9 ασπράδια αυγών
112 γρ. Canderel Stevia* Βake ή Canderel Stevia* for Cakes & Drinks!
3 μεσαία αβγά 
40 γρ. κακάο
135 γρ. αλεύρι
Για τη μους: 
150 γρ. γάλα 
300 γρ. σοκολάτα bitter Canderel
450 γρ. κρέμα γάλακτος