ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ!

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σε ισχύ από 30ης Ιουνίου 2021

Εμείς, η Εταιρεία Whole Earth Brands, Inc., και το προσωπικό, οι αντιπρόσωποι, οι θυγατρικές και οι συνδεδεμένες με εμάς εταιρείες (ήτοι «η Whole Earth Brands», «η Εταιρεία», «εμείς», «εμάς», «μας») διατηρούμε το παρόν πλέγμα ιστοσελίδων (εφεξής και χάριν συντομίας, «Ιστότοπο») με σκοπό να σας ενημερώνουμε, να παρέχουμε πληροφόρηση, να επικοινωνούμε μαζί σας και να προάγουμε το στόχο μας που συνίσταται στην παροχή προϊόντων υψηλότατης αξίας προς εσάς. Σας καλούμε να διατρέξετε τον Ιστότοπό μας, πρώτα όμως παρακαλείσθε να διαβάσετε τους ακόλουθους Όρους Χρήσης με όλα τα πεδία αναφοράς (ήτοι τους παρόντες «Όρους Χρήσης») που ισχύουν εφόσον χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου, των λειτουργιών και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω του Ιστοτόπου, είτε είστε επισκέπτης είτε εγγεγραμμένος χρήστης. Κάνοντας χρήση του Ιστοτόπου, αποδέχεστε και συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από και συμμορφώνεστε με τους παρόντες Όρους Χρήσης και την Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου, που θα βρείτε στο Κεφάλαιο Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου. Εφόσον δε συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους Χρήσης ή την Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου, οφείλετε να αποχωρήσετε από τον Ιστότοπο.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Θα πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών, ή εναλλακτικά τουλάχιστον 13 ετών και να έχετε τη σύμφωνη γνώμη γονέα ή κηδεμόνα σας, προκειμένου να έχετε πρόσβαση στον Ιστότοπο. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να αιτηθούμε απόδειξης γονικής συναίνεσης ανά πάσα στιγμή. Αναλαμβάνετε την ευθύνη να διασφαλίσετε ότι όλοι όσοι αποκτούν πρόσβαση στον Ιστότοπο μέσω της δικής σας σύνδεσης στο Διαδίκτυο έχουν λάβει γνώση των παρόντων Όρων Χρήσης και τους τηρούν. Προκειμένου να έχετε πρόσβαση στον Ιστότοπο και σε ορισμένους από τους πόρους που προσφέρει, ενδέχεται να χρειαστεί να μάς παράσχετε στοιχεία κατά την εγγραφή σας. Προϋπόθεση για τη χρήση του Ιστοτόπου από εσάς αποτελεί η παροχή στοιχείων, στο σύνολό τους ορθών, ανανεωμένων και πληρέστατων. Ενίοτε, ενδέχεται να περιορίζεται η πρόσβαση των χρηστών, συμπεριλαμβανομένων και των εγγεγραμμένων μελών, σε κάποια σημεία του Ιστοτόπου ή και στο σύνολό του. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε εφόσον, για οποιονδήποτε λόγο, μέρος ή και το σύνολο του Ιστοτόπου, δεν είναι διαθέσιμο σε δεδομένη στιγμή ή χρονικό διάστημα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Καθώς χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο, εφόσον το επιλέξετε, ή εφόσον σας δοθεί όνομα χρήστη, κωδικός ή άλλο πληροφοριακό στοιχείο στα πλαίσια των διαδικασιών ασφαλείας που ακολουθούμε, οφείλετε να αντιμετωπίζετε τις πληροφορίες αυτές ως εμπιστευτικές και να μην τις αποκαλύπτετε σε τρίτους. Συμφωνείτε δια του παρόντος να μας ενημερώσετε αμέσως μόλις υποπέσει στην αντίληψή σας οποιαδήποτε μη εγκεκριμένη χρήση του δικού σας ονόματος ή του κωδικού χρήστη ή άλλη παραβίαση ασφαλείας. Επίσης, συμφωνείτε και θα φροντίζετε με το πέρας κάθε επίσκεψής σας να αποσυνδέεστε από το λογαριασμό σας. Επιδείξτε ιδιαίτερη προσοχή κάθε φορά που μπαίνετε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας υπολογιστή ο οποίος δε σας ανήκει φροντίζοντας να μην μπορούν άλλοι να δουν ή να καταγράψουν τον προσωπικό σας κωδικό ή λοιπά προσωπικά δεδομένα.

Διατηρούμε το δικαίωμα απενεργοποίησης οποιουδήποτε ονόματος χρήστη, κωδικού ταυτοποίησης ή κωδικού πρόσβασης, είτε είχε επιλεγεί από εσάς προσωπικά είτε είχε παρασχεθεί από εμάς, ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένου και εφόσον, κατά την κρίση μας, δε συμμορφωθήκατε με οποιαδήποτε διάταξη περιλαμβάνεται στους παρόντες Όρους Χρήσης. Διατηρούμε, ανά πάσα στιγμή, το δικαίωμα να αποσύρουμε ή να τροποποιήσουμε τον Ιστότοπο και οποιαδήποτε υπηρεσία ή υλικό παρέχουμε με τον Ιστότοπο. 

ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ

Τα στοιχεία που παραθέτουμε στον Ιστότοπο ή μέσω αυτού διατίθενται αποκλειστικά για να εξυπηρετήσουν το στόχο της γενικής πληροφόρησης. Δεν εγγυόμαστε την ακρίβεια, την πληρότητα ή τη χρηστικότητα αυτών των πληροφοριακών στοιχείων. Εφόσον βασίζεστε σε αυτά τα στοιχεία, αναλαμβάνετε προσωπικά και αυστηρά τον όποιον κίνδυνο. Απαλλασσόμαστε από οποιαδήποτε υποχρέωση ή ευθύνη σε περίπτωση που βασιστήκατε σε τέτοιο υλικό, εσείς ή άλλος επισκέπτης στον Ιστότοπο, ή οποιοσδήποτε που ενδεχομένως ενημερώθηκε για το περιεχόμενό του.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

Ενίοτε τροποποιούμε ή επικαιροποιούμε τον Ιστότοπο μεν, το περιεχόμενό του δεν είναι οπωσδήποτε πλήρες ή επικαιροποιημένο δε. Οποιοδήποτε σκέλος του υλικού του Ιστοτόπου ενδέχεται να είναι ανεπίκαιρο ανά πάσα στιγμή και εμείς ουδεμία υποχρέωση έχουμε να επικαιροποιήσουμε το υλικό. Επιτρέπεται να τροποποιήσουμε τον Ιστότοπο οποτεδήποτε ή χωρίς προειδοποίηση. Επιτρέπεται να αναστείλουμε την πρόσβαση στον Ιστότοπο, ή και να τον κλείσουμε οριστικά.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

Επιτρέπεται η αναθεώρηση και η επικαιροποίηση των παρόντων Όρων Χρήσης από καιρού εις καιρόν. Οι αλλαγές είναι δεσμευτικές για εσάς και επομένως κατά διαστήματα πρέπει να επισκέπτεστε τη συγκεκριμένη σελίδα ώστε να ενημερώνεστε για τους τρέχοντες Όρους Χρήσης που σας δεσμεύουν. Η συνέχιση της χρήσης του Ιστοτόπου μετά τη δημοσίευση των αναθεωρημένων Όρων Χρήσης συνεπάγεται ότι αποδέχεστε και συμφωνείτε με τις τροποποιήσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ

  Όλα τα δεδομένα που συλλέγονται σε αυτόν τον Ιστότοπο υπόκεινται στην Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου μας. Χρησιμοποιώντας τον Ιστότοπο συναινείτε με όλες μας τις ενέργειες που αφορούν τα δικά σας δεδομένα βάσει της Πολιτικής Απορρήτου μας. Δηλώνετε υπεύθυνα και εγγυάστε ότι το σύνολο των δεδομένων που παρέχετε είναι ακριβές.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ

Επιτρέπεται η σύνδεση με συνδέσμους (links) στον Ιστότοπό μας, αρκεί να γίνεται με τρόπο μη-εμπορικό, δίκαιο και σύννομο χωρίς να βλάπτει ή να εκμεταλλεύεται τη φήμη μας. Παρακαλείσθε να μην προχωρήσετε σε σύνδεση (link) που να υπονοεί οιασδήποτε φύσεως έγκριση ή υποστήριξη από πλευράς μας ενώ δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Ο Ιστότοπός μας δεν επιτρέπεται να συμπεριληφθεί σε άλλον ιστότοπο χωρίς τη δική μας άδεια.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ (PLUG-INS) ΤΡΙΤΩΝ

Ο Ιστότοπός μας επιτρέπεται να περιλαμβάνει links άλλων ιστοτόπων για τη δική σας εξυπηρέτηση και ενημέρωση και τους συνδέσμους αυτούς ενδέχεται να τους διαχειρίζονται άλλες εταιρείες, οι οποίες δε συνδέονται με τη δική μας. Σας συμβουλεύουμε να διαβάζετε τις πολιτικές απορρήτου ή και τις ειδοποιήσεις στους συνδεδεμένους ιστότοπους που επισκέπτεσθε. Δε φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο οποιουδήποτε ιστότοπου δεν αφορά συνδεδεμένη με εμάς επιχείριση ούτε για τη χρήση αυτού ή για τις πρακτικές ιδιωτικότητας των εν λόγω ιστοτόπων. Δεν έχουμε τον έλεγχο των περιεχομένων αυτών των ιστοτόπων ούτε των πόρων τους, και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη είτε για αυτούς ή για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία επιφέρει η χρήση αυτών. Εφόσον αποφασίσετε να προσπελάσετε ιστότοπο τρίτου που συνδέεται μέσω link με το δικό μας, το πράττετε αναλαμβάνοντας πλήρως τον κίνδυνο και υπόκειστε στους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης που τον διέπουν.

Οι πάροχοι πρόσθετων (plug-ins) τρίτων, όπως λ.χ. εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, στον Ιστότοπό μσς ενδέχεται να χρησιμοποιούν αυτοματοποιημένα μέσα για τη συλλογή στοιχείων τα οποία αφορούν τη χρήση του Ιστοτόπου από εσάς και την αλληλεπίδρασή σας με αυτές τις λειτουργίες. Τα στοιχεία αυτά διέπονται από τις αντίστοιχες πολιτικές απορρήτου των παρόχων plug-ins τρίτων. Στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, δε φέρουμε ευθύνη για τις πρακτικές ιδιωτικότητας που εφαρμόζουν οι πάροχοι plug-ins τρίτων.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ 

Δεν επιτρέπεται η τροποποίηση από μέρους σας αντιγράφων υλικών προερχόμενων από τον Ιστότοπο, ούτε η χρήση εικόνων, φωτογραφιών, βίντεο ή ακουστικού υλικού ή γραφημάτων χωρίς το κείμενο που τα συνοδεύει. Μη διαγράψετε ή τροποποιήσετε ειδοποιήσεις που αφορούν πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα ή άλλα δικαιώματα κυριότητας από αντίγραφα υλικών προερχόμενων από τον Ιστότοπο και μην αναπαράγετε, πωλείτε ή εκμεταλλευτείτε για εμπορικούς σκοπούς οποιοδήποτε μέρος του Ιστοτόπου, μην προσπελάσετε τον Ιστότοπο και μη χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο, ή υπηρεσίες ή υλικό που διατίθεται μέσω του Ιστοτόπου.

Εάν τυχόν αντιγράψετε, τροποποιήσετε, “κατεβάσετε” (download) ή χρησιμοποιήσετε με όποιον άλλο τρόπο τμήμα του Ιστοτόπου κατά παράβαση των Όρων Χρήσης, αυτομάτως χάνετε το δικαίωμα χρήσης του Ιστοτόπου και οφείλετε, καθ’υπόδειξή μας, είτε να καταστρέψετε ή να μάς επιστρέψετε τυχόν αντίγραφα του υλικού που έχετε παράξει. Κανένα δικαίωμα, τίτλος ή συμφέρον πάνω σε ή σε σχέση με τον Ιστότοπο και κανένα από τα περιεχόμενα του Ιστοτόπου δε μεταβιβάζεται σε εσάς και επιφυλασσόμαστε κάθε δικαιώματος το οποίο δεν εκφράστηκε ρητά. Κάθε χρήση του Ιστοτόπου η οποία δεν επιτρέπεται σαφώς από τους παρόντες Όρους Χρήσης συνιστά παραβίαση των παρόντων Όρων Χρήσης και ενδεχομένως παραβιάζει τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικών σημάτων και λοιπά.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΧΡΗΣΕΩΝ

Δεν επιτρέπεται η μη προσήκουσα χρήση ή η παρέμβαση σε δικούς μας Ιστότοπους (λ.χ. χακάρισμα, εισαγωγή ιών, trojans, worms, logic bombs ή άλλου τεχνολογικώς επιβλαβούς υλικού ή η πραγματοποίηση επιθέσεων άρνησης υπηρεσιών κτλ.) ή άλλες παρεμβάσεις στο τεχνικό ή το λειτουργικό σκέλος ή η υφαρπαγή δεδομένων των πελατών μας. Συνιστούμε τη χρήση λογισμικού προστασίας από ιούς κάθε φορά που συνδέεστε με οποιοδήποτε Ιστότοπο, μεταξύ άλλων και με το δικό μας. Αν και ασχολούμαστε επιμελώς με τη συντήρηση και την ασφάλεια του Ιστοτόπου μας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα είναι πάντοτε ασφαλής από bugs ή ιούς.

Δεν επιτρέπεται η παραβίαση ομοσπονδιακής, πολιτειακής, εθνικής ή διεθνούς νομοθεσίας ή κανόνων, ούτε η αντιποίηση ή απόπειρα αντιποίησης προσωπικότητας ημών ή μέλους του προσωπικού μας, ετέρου χρήστη ή φυσικού ή νομικού προσώπου. Μην επιδίδεστε σε οποιεσδήποτε άλλες συμπεριφορές περιορίζουν ή παρεμποδίζουν τη χρήση ή την τέρψη του Ιστοτόπου ή, όσες κατά την αντίληψή μας, ενδέχεται να είναι επιβλαβείς για εμάς ή τους χρήστες του Ιστοτόπου ή να τους εκθέσουν σε νομικές ευθύνες. Επιτρέπεται η χρήση του Ιστοτόπου μόνο για νόμιμους σκοπούς και συμφώνως προς τους παρόντες Όρους Χρήσης..

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΑΣ

Ο Ιστότοπος επιτρέπεται να περιλαμβάνει πίνακες μηνυμάτων, chat rooms, προσωπικές ιστοσελίδες ή προφίλ, forums, πίνακες ανακοινώσεων, blogs και άλλες διαδραστικές λειτουργίες (ήτοι «Διαδραστικές Υπηρεσίες») που επιτρέπουν να αναρτήσετε, να υποβάλλετε, να δημοσιεύσετε, να παρουσιάσετε ή να αποστείλετε σε άλλους χρήστες (εφεξής «post») περιεχόμενο ή υλικό, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, και χωρίς περιορισμό, σχολίων, απόψεων, προτάσεων, κειμένων, ιστοριών, δηλώσεων, εικόνων, οπτικοακουστικού υλικού καταγραφής ή φωτογραφίες και όλα τα παράγωγα έργα, δημιουργίες, προσαρμογές ή παραλλαγές αυτών (ήτοι «Συμβολή Χρηστών») που βρίσκονται επί ή μέσω του Ιστοτόπου. Αναγνωρίζετε ότι φέρετε ευθύνη για τη δική σας Συμβολή Χρήστη και αναλαμβάνετε πλήρως την ευθύνη για το μήνυμα που επικοινωνείτε, συμπεριλαμβανομένης της νομιμότητας αυτού, της αξιοπιστίας του, της καταλληλότητας, της πρωτοτυπίας και των πνευματικών δικαιωμάτων.

Όλες οι συμβολές Χρηστών πρέπει να συνάδουν με τις Προδιαγραφές Περιεχομένου που ορίζουν οι παρόντες Όροι Χρήσης. Οποιαδήποτε Συμβολή Χρήστη αναρτηθεί στον Ιστότοπο θα θεωρείται μη-εμπιστευτική και μη αποκλειστικής κυριότητας και δια της παρούσης μάς παραχωρείτε άνευ όρων το παγκόσμιο, μη-αποκλειστικό, μεταβιβάσιμο, δωρεάν, αέναο, αναφαίρετο δικαίωμα και την άδεια χρήσης, αντιγραφής, διάθεσης και αποκάλυψης σε τρίτους κάθε τέτοιου υλικού για κάθε χρήση. Δηλώνετε υπεύθυνα και εγγυάστε ότι είστε ο κάτοχος ή ο διαχειριστής κάθε δικαιώματος εντός και επί των Συνεισφορών των Χρηστών και έχετε το δικαίωμα να παραχωρήσετε σε εμάς και τις συνδεδεμένες εταιρείες μας την προαναφερθείσα άδεια. Δηλώνετε υπεύθυνα και εγγυάστε ότι το σύνολο της δικής σας Συμβολής Χρήστη συνάδει και θα συνάδει με τους παρόντες Όρους Χρήσης, και συμφωνείτε να παρέμβετε υπέρ ημών, να αποζημιώσετε και να προστατεύσετε εμάς και τις συνδεδεμένες εταιρείες και τους δικαιοπαρόχους μας από κάθε παραβίαση της εν λόγω δήλωσης και εγγύησης. 

Διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε ή να τροποποιήσουμε οποιαδήποτε Συμβολή Χρήστη ανά πάσα στιγμή και για οποιοδήποτε λόγο ή άνευ λόγου, όπως και να αφαιρέσουμε ή να αρνηθούμε να αναρτήσουμε Συμβολή Χρήστη εφόσον κρίνεται αναγκαίο ή σκόπιμο, γεγονός που επαφίεται αποκλειστικά στη διακριτική μας ευχέρεια καθ’όσον κρίνεται πως η συγκεκριμένη Συμβολή Χρήστη παραβιάζει τους Όρους Χρήσης, συμπεριλαμβανομένων των Προδιαγραφών Περιεχομένου, προσβάλλει δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλο δικαίωμα, συνιστά απειλή για την προσωπική ασφάλεια των χρηστών του Ιστοτόπου και του κοινού ή δημιουργεί νομική ευθύνη για εμάς. Επίσης, έχουμε το δικαίωμα να αποκαλύψουμε την ταυτότητά σας σε οποιονδήποτε τρίτο ισχυριστεί ότι το υλικό που εσείς αναρτήσατε καταπατά δικά του δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας ή το δικαίωμά του στην ιδιωτικότητα, και να προβούμε στις δέουσες νομικές ενέργειες, μεταξύ άλλων, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, να παραπέμψουμε την υπόθεση στις αρχές, λόγω παράνομης ή μη-αδειοδοτημένης χρήσης του Ιστοτόπου, και να διακόψουμε οριστικά την πρόσβασή σας σε όλο ή σε τμήμα του Ιστοτόπου, για οποιονδήποτε λόγο ή άνευ λόγου, και μεταξύ άλλων, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, για παραβίαση των παρόντων Όρων Χρήσης. 

Χωρίς περιορισμό στα ανωτέρω, έχουμε το δικαίωμα να συνεργαστούμε πλήρως με διωκτική αρχή ή δικαστική απόφαση που ζητεί ή μάς κατευθύνει να αποκαλύψουμε την ταυτότητα όποιου αναρτά υλικό στον Ιστότοπο ή μέσω αυτού. ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ  ΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Ή ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΡΕΥΝΗΣ ΕΙΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΤΕ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.

Παρά ταύτα, δεν είναι δυνατόν να ελέγξουμε το σύνολο του υλικού πριν αναρτηθεί στον Ιστότοπο, και δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι το αμφιλεγόμενο υλικό θα αφαιρεθεί εγκαίρως μετά την ανάρτησή του. Αντιστοίχως, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για δράση ή αδράνεια αναφορικά με τις διαβιβάσεις, την επικοινωνία ή το περιεχόμενο που παρέχεται από οποιονδήποτε χρήστη ή τρίτο. Δε φέρουμε ευθύνη προς οιονδήποτε για την εκτέλεση ή τη μη-εκτέλεση των ενεργειών που περιεγράφησαν.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Οι παρούσες προδιαγραφές περιεχομένου ισχύουν για κάθε Συμβολή Χρήστη και για όλες τις Διαδραστικές Υπηρεσίες. Οι Συμβολές των Χρηστών θα πρέπει να συμμορφώνονται, στο σύνολό τους, με όλους τους εφαρμοστέους ομοσπονδιακούς, πολιτειακούς, εθνικούς και διεθνείς νόμους και κανονισμούς.

Απαγορεύεται να χρησιμοποιήσετε υλικό το οποίο:

 • είναι απειλητικό, υποτιμητικό, προσβλητικό, παρενοχλητικό, εκφοβιστικό, βίαιο, απειλητικό, εμπρηστικό ή άλλως πώς αμφιλεγόμενο ή προωθεί προδήλως σεξουαλικό ή πορνογραφικό υλικό, και βία
 • συνιστά διάκριση λόγω φυλής, φύλου, θρησκείας, εθνικότητας, αναπηρίας, σεξουαλικού προσανατολισμού ή ηλικίας
 • παραβιάζει ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, επαγγελματικά μυστικά, πνευματική ιδιοκτησία ή λοιπά πνευματικά δικαιώματα οποιουδήποτε άλλου, ή καταπατά νόμιμα δικαιώματα (συμπερ. των δικαιωμάτων στη δημοσιότητα και την ιδιωτικότητα) άλλων ή περιλαμβάνει υλικό το οποίο θα μπορούσε να συνεπάγεται αστική ή ποινική ευθύνη δυνάμει της ισχύουσας νομοθεσίας ή των κανονισμών ή θα μπορούσε με όποιον τρόπο να συγκρουστεί με τους παρόντες Όρους Χρήσης και τη δική μας Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου
 • είναι πιθανόν να εξαπατήσει 
 • προάγει παράνομες δραστηριότητες ή υποστηρίζει, προάγει ή συνδράμει σε έκνομες πράξεις
 • χρησιμοποιείται για αντιποίηση ή διαστρεβλώνει την ταυτότητά σας ή τη σχέση που σας συνδέει με οποιοδήποτε άτομο ή οργανισμό
 • αφορά εμπορικές δραστηριότητες ή πωλήσεις, όπως διαγωνισμούς, λαχειοφόρους και λοιπές προωθητικές ενέργειες, αντιπραγματισμό ή διαφήμιση
 • δίνει την εντύπωση ότι το εν λόγω  υλικό προέρχεται από εμάς ή οποιαδήποτε άλλο πρόσωπο ή οντότητα, ενώ τούτο δεν ισχύει.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Ο Ιστότοπος και όλο το περιεχόμενό του, τα χαρακτηριστικά και η λειτουργικότητά του (συμπερ., μεταξύ άλλων, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, όλων των πληροφοριών, του λογισμικού, των κειμένων, των προβολών οθόνης, των εικόνων, των βίντεο και του ηχητικού υλικού, όπως και ο σχεδιασμός, η επιλογή και η διαταξη αυτών) αποτελούν ιδιοκτησία δική μας, των δικαιοπαρόχων, ή άλλων παρόχων παρόμοιου υλικού και καλύπτονται από τη νομοθεσία των Η.Π.Α όπως και από τη διεθνή νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών σημάτων, ευρεσιτεχνιών, επαγγελματικών μυστικών και από λοιπά νομοθετήματα που αφορούν πνευματικά δικαιώματα και δικαιώματα κυριότητας. Δεν αξιώνουμε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας για περιεχόμενο που ενδεχομένως να ανεβάσουμε στον Ιστότοπο όταν προέρχεται από κυβερνητικό ή άλλο δημόσιο διαδικτυακό χώρο (domain).

Επιτρέπεται η χρήση του Ιστοτόπου αποκλειστικά για προσωπικούς, μη-εμπορικούς σκοπούς ή για σύννομους επιχειρηματικούς λόγους οι οποίοι συνδέονται με το ρόλο σας ως υφιστάμενου ή υποψηφίου μας πελάτη, προμηθευτή, ή διανομέα. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, τροποποίηση ή η δημιουργία παραγώγων έργων βάσει, η δημοσιοποίηση, η δημόσια εκτέλεση/ερμηνεία, η αναπαραγωγή, η εκφόρτωση (download), η αποθήκευση ή ή αποστολή, υλικού του Ιστοτόπου μας εξαιρουμένης:

 • της προσωρινής αποθήκευσης αντιγράφων του υλικού στη μνήμη RAM
 • της αποθήκευσης αρχείων τα οποία μπαίνουν αυτομάτως στη μνήμη cache μέσω του δικού σας browser προκειμένου να προβάλλονται πιο ευκρινώς
 • της εκτύπωσης εύλογου αριθμού σελίδων από τον Ιστότοπο με σκοπό την επιτρεπόμενη χρήση.

ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΜΑΣ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Είμαστε οι κάτοχοι των πνευματικών δικαιωμάτων του συνόλου του υλικού το οποίο παρέχουμε. Το σύνολο των εμπορικών σημάτων, οι συναφείς επωνυμίες, οι συναφείς εμπορικές μορφές παρουσίασης, τα λογότυπα, τα εμβλήματα, τα σύμβολα, τα ονόματα των προϊόντων και των υπηρεσιών, τα σχέδια και τα σλόγκαν, και κάθε συνδυασμός, μορφή ή απόρροια αυτών, ως έχουν τη στιγμή αυτή ή όπως εμείς θα τα χρησιμοποιούμε εφεξής, είτε είναι είτε δεν είναι ήδη καταχωρημένα, αποτελούν δικά μας εμπορικά σήματα εκτός εάν δηλώνεται το αντίθετο. Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, φόρτωση, ανάρτηση, μετάδοση, διάθεση ή χρήση υλικού από τον Ιστότοπο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδειά μας. Δεν επιτρέπεται η χρήση κανενός από τα λογότυπά μας ως «hot» link σε άλλον Ιστότοπο εκτός εάν η δημιουργία του εν λόγω συνδέσμου (link) γίνεται κατόπιν έγγραφης έγκρισής μας. Τίποτα από τα όσα αναφέρονται εδώ δεν πρέπει να θεωρηθεί πως συνιστά παραχώρηση, είτε συνεκδοχική, καλή τη πίστη ή άλλη άδεια ή δικαίωμα χρήσης των εμπορικών σημάτων που εμφανίζονται στον Ιστότοπό μας χωρίς την δική μας έγγραφη και σαφή άδεια ή την άδεια του δικαιούχου του εμπορικού σήματος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ

Ο Ιστότοπος ενδέχεται να περιλαμβάνει δηλώσεις πρόβλεψης, όπως αυτές ορίζονται από το νόμο Private Securities Litigation Reform Act του 1995, κατόπιν τροπολογίας του, συμπερ. δηλώσεων οι οποίες αφορούν μελλοντικές μας προσδοκίες, σχέδια, προοπτικές, στόχους και στρατηγικές. Χωρίς περιορισμό στα ανωτέρω, λέξεις όπως «ενδέχεται», «θα», «μπορεί», «πρόκειται να», «πρέπει», «αναμένεται», «σχεδιάζει», «προβλέπει», «σκοπεύει», «πιστεύει», «εκτιμά», «θεωρεί», «προσδοκά», «δυνητικό», «συνεχίζει«, «αποσκοπεί» και λοιπές παρόμοιες λέξεις και εκφράσεις χρησιμοποιούνται σε δηλώσεις πρόβλεψης, αν και δεν εμπεριέχουν όλες οι δηλώσεις πρόβλεψης αυτούς τους χαρακτηριστικούς όρους. Υφίστανται γνωστοί και άγνωστοι κίνδυνοι, αβεβαιότητες και λοιποί σημαντικοί παράγοντες οι οποίοι θα μπορούσαν να επιφέρουν στα πραγματικά αποτελέσματα, τις επιδόσεις ή τα επιτεύγματα της Εταιρείας ουσιώδεις μεταβολές σε σχέση με τα εκπεφρασμένα ή υπονοηθέντα σε δήλωση πρόβλεψης. Οι κίνδυνοι απαριθμώνται στο κεφάλαιο με τίτλο “Παράγοντες Κινδύνου” της ετήσιας έκθεσης, στις εκθέσεις τριμήνου και σε άλλα έγγραφα της Εταιρείας τα οποία υποβάλλονται τακτικά στην Αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (Securities and Exchange Commission), και είναι διαθέσιμα μέσω του Ιστοτόπου της SEC στη διεύθυνση www.sec.gov. Η Εταιρεία ουδεμία υποχρέωση έχει να ανανεώνει τις όποιες δηλώσεις πρόβλεψης βρίσκονται στον Ιστότοπο συνεπεία νέων στοιχείων, επέλευσης μελλοντικών γεγονότων ή περιστάσεων ή άλλως πώς. Κανένα από τα στοιχεία που βρίσκονται στον Ιστότοπο δεν προορίζεται για, και δεν πρέπει να θεωρείται πως θα βρίσκεται ενσωματωμένο σε, οποιοδήποτε από τα έγγραφα που υποβάλλονται από την Εταιρεία στην Επιτροπή Securities and Exchange Commission.

ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ WHOLE EARTH BRANDS, INC.

Δεν παρέχουμε επενδυτικές συμβουλές μέσω του Ιστοτόπου, και το υλικό που βρίσκεται σε αυτόν δεν συνιστά προσφορά προς πώληση ή αίτημα προς υποβολή προσφοράς για αγορά εντός Πολιτείας, ή εντός άλλης επικράτειας η οποία υπάγεται στη δικαιοδοσία των ΗΠΑ ή σε έτερη, κινητών αξιών της Εταιρείας. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε υλικό από τον Ιστότοπο προκειμένου να αποφασίσετε κατά πόσον να αγοράσετε ή να πουλήσετε κινητές αξίες μας, παρακαλείσθε να έχετε υπόψη ότι οι αποδόσεις των προηγούμενων ετών δε διασφαλίζουν τις μελλοντικές. Οι υποψήφιοι επενδυτές οφείλουν να συμβουλεύονται τους δικούς τους νομικούς, οικονομικούς και φορολογικούς συμβούλους πριν επενδύσουν  στην Εταιρεία.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ Ή ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΗΛΘΕ ΛΟΓΩ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ, ΙΩΝ Ή ΑΛΛΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΣ ΕΠΙΒΛΑΒΟΥΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ, ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Ή ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Ή ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΑΣ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ Ή ΔΙΟΤΙ «ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ» ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ Ή ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ “ΩΣ ΕΧΟΥΝ” ΚΑΙ “ΟΠΩΣ ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ”, ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΡΗΤΕΣ ΕΙΤΕ ΑΡΡΗΤΕΣ. ΟΥΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ Ή ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ Ή ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ. ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΟΥΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΥΤΕ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Ή ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ Ή ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, ΑΝΕΥ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ Ή ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ, ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΑΤΩΜΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ, ΟΤΙ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΜΑΣ Ή Ο ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΗΣ (SERVER) ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΙΩΝ Ή ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΒΛΑΒΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Ή ΟΤΙ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ Ή ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Ή ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΑΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ Ή ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ, ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Ή ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ.

ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΡΗΤΗΣ Ή ΜΗ, ΝΟΜΙΚΗΣ Ή ΑΛΛΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΜΗ-ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ. ΤΑ  ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΟΠΟΙΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ Ή ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΟΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ Ή ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΠΑΡΟΧΟΙ ΑΥΤΩΝ, ΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ, ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ Ή ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΊΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΥΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ Ή ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΧΡΗΣΗ Ή ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΉΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ Ή ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ Ή ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ Ή ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ, ΣΥΜΠΕΡ. ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΜΕΣΗΣ, ΕΜΜΕΣΗΣ, ΕΙΔΙΚΗΣ, ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗΣ, ΠΟΙΝΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣ Ή ΑΛΛΗΣ ΖΗΜΙΑΣ, ΣΥΜΠΕΡ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ, ΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗΣ, ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΣΟΔΩΝ, ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΟΣ ΚΕΡΔΟΥΣ, ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ Ή ΠΡΟΣΔΟΚΩΜΕΝΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ, ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ, ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΕΠΗΛΘΕ ΛΟΓΩ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑΣ (ΣΥΜΠΕΡ. ΤΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ), ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Ή ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΒΛΕΠΟΝΤΑΝ. ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΟΠΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ Ή ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Συμφωνείτε να παρέμβετε υπέρ, να αποζημιώσετε και να προστατεύσετε από βλάβες την Εταιρεία, τις συνδεδεμένες εταιρείες της και τους δικαιοπαρόχους καθώς και τα αντίστοιχα στελέχη, διευθυντές, εργαζομένους, αναδόχους, αντιπροσώπους, δικαιοπαρόχους και προμηθευτές από και έναντι της όποιας αξίωσης, ευθύνης, ζημίας, δικαστικής απόφασης, επιδιαιτησίας, απώλειας, δαπανών, εξόδων ή αμοιβών (συμπερ. εύλογων αμοιβών συνηγόρων) που προέρχονται από δική σας παραβίαση των παρόντων Όρων Χρήσης ή χρήση του Ιστοτόπου από εσάς, συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιοριστικά, της χρήσης του περιεχομένου του Ιστοτόπου, των υπηρεσιών και των προϊόντων με τρόπο διαφορετικο από το σαφώς εγκεκριμένο στους παρόντες Όρους Χρήσης ή λόγω χρήσης από εσάς οποιασδήποτε πληροφορίας σάς περιήλθε μέσω του  Ιστοτόπου.

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ

Σε περίπτωση που συνδεθήκατε με οποιονδήποτε Ιστότοπό μας, εξαιρουμένων όσων έχουν κατάληξη «.uk« και «.fr», εμείς ελέγχουμε και λειτουργούμε τον εν λόγω Ιστότοπο από την Πολιτεία του Illinois των ΗΠΑ, και προσφέρουμε για χρήση τον Ιστότοπο μόνο σε άτομα που βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν ισχυριζόμαστε ότι ο Ιστότοπος ή οποιοδήποτε σκέλος του περιεχομένου του είναι προσβάσιμα ή κατάλληλα εκτός ΗΠΑ. Η πρόσβαση στον Ιστότοπο ενδέχεται να μην είναι νόμιμη για συγκεκριμένα άτομα σε συγκεκριμένες χώρες. Σε περίπτωση που συνδέεστε με τον Ιστότοπο ενώ βρίσκεστε εκτός ΗΠΑ, το πράττετε με δική σας πρωτοβουλία και είστε υπεύθυνοι για τη συμμόρφωσή σας με την κατά τόπους κείμενη νομοθεσία.

Σε περίπτωση που συνδεθήκατε με οποιονδήποτε Ιστότοπό μας έχει κατάληξη «.uk», εμείς ελέγχουμε και λειτουργούμε τον εν λόγω Ιστότοπο από το High Wycombe του Buckinghamshire της Αγγλίας, και προσφέρουμε για χρήση τον Ιστότοπο μόνο σε άτομα που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δεν ισχυριζόμαστε ότι ο Ιστότοπος ή οποιοδήποτε σκέλος του περιεχομένου του είναι προσβάσιμα ή κατάλληλα εκτός Ηνωμένου Βασιλείου. Σε περίπτωση που συνδέεστε με τον Ιστότοπο ενώ βρίσκεστε εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, το πράττετε με δική σας πρωτοβουλία και είστε υπεύθυνοι για τη συμμόρφωσή σας με την κατά τόπους κείμενη νομοθεσία.

Σε περίπτωση που συνδεθήκατε με οποιονδήποτε Ιστότοπό μας έχει κατάληξη«.fr», εμείς ελέγχουμε και λειτουργούμε τον εν λόγω Ιστότοπο από τη Γαλλία και προσφέρουμε για χρήση τον Ιστότοπο μόνο σε άτομα που βρίσκονται στη Γαλλία. Δεν ισχυριζόμαστε ότι ο Ιστότοπος ή οποιοδήποτε σκέλος του περιεχομένου του είναι προσβάσιμα ή κατάλληλα εκτός Γαλλίας. Σε περίπτωση που συνδέεστε με τον Ιστότοπο ενώ βρίσκεστε εκτός Γαλλίας, το πράττετε με δική σας πρωτοβουλία και είστε υπεύθυνοι για τη συμμόρφωσή σας με την κατά τόπους κείμενη νομοθεσία.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Σε περίπτωση που συνδεθήκατε με οποιονδήποτε Ιστότοπό μας, εξαιρουμένων όσων έχουν κατάληξη«.uk» and «.fr», οι παρόντες Όροι Χρήσης και οποιαδήποτε διαφορά ή αξίωση αναφύεται εξ’αφορμής αυτών, ή συνδέεται με αυτούς, το αντικείμενό τους ή τη διαμόρφωσή τους (εν πάση περιπτώσει, συμπερ. εξωσυμβατικών διαφορών ή διεκδικήσεων), διέπεται από και ερμηνεύεται συμφώνως προς τη νομοθεσία της Πολιτείας του Illinois χωρίς να επιτρέπεται περιθώριο για άλλες επιλογές ή σύγκρουση δικαιακών διατάξεων ή κανόνων (είτε της Πολιτείας του Illinois είτε άλλης δικαιοδοσίας). Οποιαδήποτε αγωγή, προσφυγή ή νομική διαδικασία αναφύεται εξ’αφορμής των παρόντων Όρων Χρήσης, ή συνδέεται με αυτούς, θα επιλύεται αποκλειστικά στα ομοσπονδιακά δικαστήρια των Ηνωμένων Πολιτειών ή στα δικαστήρια της Πολιτείας του Illinois που σε κάθε περίπτωση εδρεύουν στην Κομητεία Cook, αν και διατηρούμε το δικαίωμά μας να μεταφέρουμε οποιαδήποτε αγωγή, προσφυγή ή νομική διαδικασία εις βάρος σας λόγω παραβίασης των παρόντων Όρων Χρήσης στη χώρα όπου κατοικοεδρεύετε ή σε οποιαδήποτε άλλη συναφή χώρα.

Σε περίπτωση που συνδέεστε με οποιονδήποτε Ιστότοπό μας έχει κατάληξη «.uk», οι παρόντες Όροι Χρήσης και οποιαδήποτε διαφορά ή αξίωση αναφύεται εξ’αφορμής αυτών, ή συνδέεται με αυτούς, το αντικείμενό τους ή τη διαμόρφωσή τους (εν πάση περιπτώσει, συμπερ. εξωσυμβατικών διαφορών ή διεκδικήσεων), διέπεται από το αστικό δίκαιο της Αγγλίας και της Ουαλίας και σεις υπόκειστε αμετάκλητα στην αποκλειστική δικαιοδοσία των αγγλικών και των ουαλικών δικαστηρίων.

Σε περίπτωση που συνδέεστε με οποιονδήποτε Ιστότοπό μας έχει κατάληξη «.fr», οι παρόντες Όροι Χρήσης και οποιαδήποτε διαφορά ή αξίωση αναφύεται εξ’αφορμής αυτών, ή συνδέεται με αυτούς, το αντικείμενό τους ή τη διαμόρφωσή τους (εν πάση περιπτώσει, συμπερ. εξωσυμβατικών διαφορών ή διεκδικήσεων), διέπεται από το αστικό δίκαιο της Γαλλίας και σεις υπόκειστε αμετάκλητα στην αποκλειστική δικαιοδοσία των γαλλικών δικαστηρίων.

Συμφωνείτε σε παραίτηση από προβολή αντιρρήσεων αναφορικά με την υπαγωγή σας στη δικαιοδοσία αυτών των δικαστηρίων και την τοποθεσία τους.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΑΡΣΗ  

Η παραίτηση από οποιονδήποτε από τους παρόντες Όρους Χρήσης δε θεωρείται ότι συνιστά περαιτέρω ή συνεχιζόμενη παραίτηση από τον εν λόγω όρο ή την προϋπόθεση ή από οποιονδήποτε άλλο όρο ή οποιαδήποτε άλλη προϋπόθεση και τυχόν αδυναμία μας να διεκδικήσουμε δικαίωμα ή πρόβλεψη υπό τους παρόντες Όρους Χρήσης δε συνιστά παραίτηση από το εν λόγω δικαίωμα ή την πρόβλεψη. Εάν οποιοσδήποτε από τους παρόντες Όρους Χρήσης κριθεί από αρμόδιο Δικαστήριο άκυρος, παράνομος ή καταχρηστικός, η απαλοιφή του εν λόγω όρου ή ο περιορισμός του στο ελάχιστο δυνατό δενώστε οπρόκειται να επηρεάσσει την εγκυρότητα των υπολοίπων Όρων Χρήσης, που παραμένουν σε πλήρη ισχύ.  

ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ 

Οι Όροι Χρήσης και η Πολιτική Ιδιωτικότητάς μας συνιστούν τη μοναδική και πλήρη συμφωνία μεταξύ υμών και ημών αναφορικά με τον Ιστότοπο και υπερισχύουν κάθε άλλης προηγούμενης συνεννόησης, συμφωνίας, δήλωσης ή εγγύησης, γραπτής ή προφορικής, αναφορικά με τον Ιστότοπο. 

Παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν έχετε απορίες ή σχόλια σχετικά με τους Όρους Χρήσης ή την Πολιτική Ιδιωτικότητας της Εταιρείας μας, μέσω επιστολής προς το Νομικό Τμήμα στη διεύθυνση:

Whole Earth Brands, Inc. Attention: Legal Department 125 S. Wacker Dr., Suite 3150

Chicago, IL 60606 U.S.A.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τον ιστότοπό μας!