ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΕΙΚ

Χρόνος Προετοιμασίας :  00

Χρόνος Μαγειρέματος :  30 '
Επίπεδο Δυσκολίας :  2
Μερίδες :  6

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Στον κάδο του μίξερ με σύρμα ανακατεύουμε τη Canderel Bake, το χυμό,  το λάδι και το μέλι.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα στερεά μας υλικά (φρούτα, ξύσμα, αλεύρι, μοσχοκάρυδο, κανέλα, baking) και τα προσθέτουμε σταδιακά στον κάδο του μίξερ!
  3. Φορμάρουμε και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 1 ώρα!

Για την επικάλυψη : 100 γραμμάρια σοκολάτα bitter, 200 κρέμα γάλακτος σε κατσαρολάκι

  1. ζεσταίνουμε την κρέμα και ρίχνουμε τη σοκολάτα εκτός φωτιάς μέχρι να ομογενοποιηθεί.
  2. Περιχύνουμε το κρύο κέικ και στολίζουμε με αποξηραμένα φρούτα.

ΥΛΙΚΑ

160 γραμμάρια Canderel Bake!
240 γραμμάρια χυμό πορτοκάλι
280 γραμμάρια  σπορέλαιο
160 γραμμάρια  αποξηραμένα φρούτα 
40 γραμμάρια ξύσμα πορτοκαλιού 
610 γραμμάρια  αλεύρι 
2 γραμμάρια  μοσχοκάρυδο 
3 γραμμάρια κανέλα
24 γραμμάρια baking 
60 γραμμάρια μέλι