ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΕΙΚ
Χρόνος Προετοιμασίας : 20'
Χρόνος Μαγειρέματος : 1h
Επίπεδο Δυσκολίας : 2
Μερίδες : 6
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στον κάδο του μίξερ με σύρμα ανακατεύουμε τη Canderel Stevia* Bake, το χυμό, το λάδι και το μέλι.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα στερεά μας υλικά (φρούτα, ξύσμα, αλεύρι, μοσχοκάρυδο, κανέλα, baking) και τα προσθέτουμε σταδιακά στον κάδο του μίξερ!
- Φορμάρουμε και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 1 ώρα!
Για την επικάλυψη : 100 γραμμάρια σοκολάτα bitter, 200 κρέμα γάλακτος σε κατσαρολάκι
- Zεσταίνουμε την κρέμα και ρίχνουμε τη σοκολάτα εκτός φωτιάς μέχρι να ομογενοποιηθεί.
- Περιχύνουμε το κρύο κέικ και στολίζουμε με αποξηραμένα φρούτα.
* με γλυκοζίτες στεβιόλης από στέβια
ΥΛΙΚΑ
160 γρ. Canderel Stevia* Bake!
240 γρ. χυμό πορτοκάλι
280 γρ. σπορέλαιο
160 γρ. αποξηραμένα φρούτα
40 γρ. ξύσμα πορτοκαλιού
610 γρ. αλεύρι
2 γρ. μοσχοκάρυδο
3 γρ. κανέλα
24 γρ. baking
60 γρ. μέλι
[juiz_sps]