ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΕΙΚ

Χρόνος Προετοιμασίας :  20'

Χρόνος Μαγειρέματος :  1h
Επίπεδο Δυσκολίας :  2
Μερίδες :  6

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Στον κάδο του μίξερ με σύρμα ανακατεύουμε τη Canderel Stevia* Bake, το χυμό,  το λάδι και το μέλι.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα στερεά μας υλικά (φρούτα, ξύσμα, αλεύρι, μοσχοκάρυδο, κανέλα, baking) και τα προσθέτουμε σταδιακά στον κάδο του μίξερ!
  3. Φορμάρουμε και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 1 ώρα!

Για την επικάλυψη : 100 γραμμάρια σοκολάτα bitter, 200 κρέμα γάλακτος σε κατσαρολάκι

  1. Zεσταίνουμε την κρέμα και ρίχνουμε τη σοκολάτα εκτός φωτιάς μέχρι να ομογενοποιηθεί.
  2. Περιχύνουμε το κρύο κέικ και στολίζουμε με αποξηραμένα φρούτα.

με γλυκοζίτες στεβιόλης από στέβια

ΥΛΙΚΑ

160 γρ. Canderel Stevia* Bake!
240 γρ. χυμό πορτοκάλι
280 γρ.  σπορέλαιο
160 γρ.  αποξηραμένα φρούτα 
40 γρ. ξύσμα πορτοκαλιού 
610 γρ.  αλεύρι 
2 γρ.  μοσχοκάρυδο 
3 γρ. κανέλα
24 γρ. baking 
60 γρ. μέλι