Μπισκότα αμυγδάλου βουτύρου

Χρόνος Προετοιμασίας :  00

Χρόνος Μαγειρέματος :  30 '
Επίπεδο Δυσκολίας :  2
Μερίδες :  6

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και τα δουλεύουμε με το φτερό μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. “Κόβουμε” βραχάκια με το χέρι τα βάζουμε στο ψυγείο για 20′ και 
  3. έπειτα ψήνουμε στους 170oC για 20′ ‘.

Έτοιμα για σερβίρισμα!

ΥΛΙΚΑ

200g αλεύρι
200g βούτυρο
200g πούδρα αμυγδάλου
160g Canderel Cakes & Drinks