Μπισκότα αμυγδάλου βουτύρου
Χρόνος Προετοιμασίας : 30'
Χρόνος Μαγειρέματος : 20'
Επίπεδο Δυσκολίας : 2
Μερίδες : 6

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και τα δουλεύουμε με το φτερό μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- “Κόβουμε” βραχάκια με το χέρι τα βάζουμε στο ψυγείο για 20′ και
- έπειτα ψήνουμε στους 170oC για 20′ ‘.
Έτοιμα για σερβίρισμα!
* με γλυκοζίτες στεβιόλης από στέβια
ΥΛΙΚΑ
200γρ. αλεύρι
200γρ. βούτυρο
200γρ. πούδρα αμυγδάλου
160γρ. Canderel Stevia* Cakes & Drinks


[juiz_sps]