Μους σοκολάτα bitter

Χρόνος Προετοιμασίας :  20'

Χρόνος Μαγειρέματος :  3h
Επίπεδο Δυσκολίας :  2
Μερίδες :  6

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα με τη Canderel Stevia* Cakes & Drinks και το περιχύνουμε στη σοκολάτα σε ένα μπολ.
  2. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να ομογενοποιηθεί.
  3. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να δημιουργηθεί μια ελαφριάς μορφής σαντιγί.
  4. Ενσωματώνουμε τη σαντιγί στο μείγμα της σοκολάτας και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να έχουμε μια αφράτη μους.
  5. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 3 ώρες και έπειτα σερβίρουμε!

με γλυκοζίτες στεβιόλης από στέβια

ΥΛΙΚΑ

150γρ. γάλα
300γρ. σοκολάτα
450γρ. κρέμα γάλακτος
40γρ.   Canderel Stevia* Cakes & Drinks