Μους σοκολάτα bitter

Χρόνος Προετοιμασίας :  00

Χρόνος Μαγειρέματος :  30 '
Επίπεδο Δυσκολίας :  2
Μερίδες :  6

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα με τη Canderel Cakes & Drinks και το περιχύνουμε στη σοκολάτα σε ένα μπολ.
  2. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να ομογενοποιηθεί.
  3. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να δημιουργηθεί μια ελαφριάς μορφής σαντιγί.
  4. Ενσωματώνουμε τη σαντιγί στο μείγμα της σοκολάτας και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να έχουμε μια αφράτη μους.
  5. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 3 ώρες και έπειτα σερβίρουμε!

ΥΛΙΚΑ

150g γάλα
300g σοκολάτα
450g κρέμα γάλακτος
40g   Canderel Cakes & Drinks