ΜΗΛΟΠΙΤΑ

Χρόνος Προετοιμασίας :  00

Χρόνος Μαγειρέματος :  30 '
Επίπεδο Δυσκολίας :  2
Μερίδες :  6

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Στο κάδο του μίξερ με το φτερό χτυπάμε το παγωμένο βούτυρο μέχρι να μαλακώσει.
  2. Προθέτουμε τη Canderel for Cakes & Drinks. Σταδιακά τα αβγά  και στο τέλος το αλεύρι, την πούδρα, το άμυλο και το αλάτι.
  3. Πλάθουμε το ζυμάρι το τυλίγουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε να παγώσει στο ψυγείο για 1 ώρα.
  4. Έπειτα ανοίγουμε τη ζύμη μας σε πάχος 1 εκατοστού.
  5. Απλώνουμε στην ταρτιέρα μας.
  6. Τρυπάμε καλά και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 20 ‘.

Για τη γέμιση:

  1. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το μήλο με τη Canderel for Cakes & Drinks
    σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει.
  2. Όταν είναι έτοιμο σβήνουμε το μάτι και ταυτόχρονα σε ένα μπολ έχουμε ανακατέψει το άμυλο με το νερό και το προσθέτουμε στη συνέχεια στην κατσαρόλα.
  3. Τέλος, ρίχνουμε το βούτυρο με την κανέλα.
  4. Αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει και την τοποθετούμε στην τάρτα.

Για την επικάλυψη της τάρτας:

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά στο μείγμα.Μέχρι να σχηματιστεί μια ζύμη.
  2. Φυλάμε στο ψυγείο για 1 ώρα και μόλις παγώσει τρίβουμε τη ζύμη σε μια σχάρα δημιουργώντας μικρά μπαστουνάκια τα οποία τοποθετούμε πάνω από τη γέμιση της τάρτας.
  3. Ψήνουμε ξανά την τάρτα στους 170 βαθμούς για 15 ‘.

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη: 
140 γραμμάρια βούτυρο 
80 γραμμάρια Canderel for Cakes & Drinks

2 αβγά μεσαία
2 γραμμάρια αλάτι
200 γραμμάρια αλεύρι 
40 γραμμάρια πούδρα αμυγδάλου 
20 γραμμάρια corn flour
Για τη γέμιση:
200 μήλο (καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους)
32 Canderel for Cakes & Drinks
30 νερό 
10 corn flour 
20 βούτυρο 
Κανέλα
Για την επικάλυψη της τάρτας:
100 γραμμάρια βούτυρο παγωμένο 
80 γραμμάρια Canderel Bake!
160 γραμμάρια αλεύρι