Χρόνος Προετοιμασίας :  00

Χρόνος Μαγειρέματος :  30 '
Επίπεδο Δυσκολίας :  2
Μερίδες :  6

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το μπισκουι:

  1. Χτυπάμε στο μίξερ με σύρμα το ασπράδι ρίχνοντας σταδιακά τη Canderel μέχρι να δημιουργηθεί μια σφιχτή μαρέγκα.
  2. Όταν είναι έτοιμη ρίχνουμε σταδιακά το αβγό και τέλος με τη βοήθεια μια μαρίζ ανακατεύουμε απαλά ενώ ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι με το κακάο.
  3. Απλώνουμε το μείγμα σε μια λαμαρίνα με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 190 ‘ για 4 ‘.

Για τη μους: 

  1. Ζεσταίνουμε το γάλα και περιχύνουμε τη σοκολάτα. Ομογενοποιούμε και αφήνουμε να κρυώσει μέχρι να χτυπήσουμε την κρέμα γάλακτος σε μια απαλή σαντιγί.
  2. Όταν είναι έτοιμο ενσωματώνουμε την κρέμα γάλακτος με απαλές κινήσεις και αφήνουμε να κρυώσει!.
  3. Για τη σύνθεση ξεφορμάρουμε το μπισκουί με τη βοήθεια μιας δεύτερης λαδόκολλας.
  4. Απλώνουμε τη μους και ρολάρουμε δημιουργώντας έναν σφιχτό κορμό.
  5. Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για το μπισκουι:
9 ασπράδια αυγών
112 γραμμάρια Canderel Βake ή Canderel for Cakes & Drinks!
3 μεσαία αβγά 
40 γραμμάρια κακάο
135 γραμμάρια αλεύρι
Για τη μους: 
150 γραμμάρια γάλα 
300 γραμμάρια σοκολάτα bitter Canderel
450 γραμμάρια κρέμα γάλακτος