ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ

Χρόνος Προετοιμασίας :  30 '

Χρόνος Μαγειρέματος :  30 '
Επίπεδο Δυσκολίας :  2
Μερίδες :  6

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε κατσαρόλα βάζουμε το γάλα να βράσει. Σε μπολ ανακατεύουμε τη Canderel for Cakes & Drinks, τα αβγά και το σιμιγδάλι.
  2. Μόλις το γάλα ζεσταθεί ρίχνουμε τη μισή ποσότητα στο μπολ και μεταφέρουμε το μείγμα ξανά στην κατσαρόλα μέχρι να  δέσει η κρέμα! Στο τέλος προθέτουμε το βούτυρο! 
  3. Μεταφέρουμε σε άλλο σκεύος και αφήνουμε να κρυώσει. 

Για τη σύνθεση:

  1. Απλώνουμε καλά το κανταΐφι σε πυρίμαχο σκεύος προσθέτοντας αρκετό βούτυρο.
  2. Ρίχνουμε την κρέμα, κλείνουμε ξανά με κανταΐφι και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 90 ‘.

Για το σιρόπι

  1. βάζουμε σε μία κατσαρόλα το νερό με τη Canderel μέχρι να βράσει.
  2. Αφήνουμε να κρυώσει καλά πριν σιροπιάσουμε. 

ΥΛΙΚΑ

Για την κρέμα: 
500 γραμμάρια γάλα
120 γραμμάρια Canderel for Cakes & Drinks
3 αβγά μεσαία
50 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό
20 γραμμάρια  βούτυρο
2 γραμμάρια βανίλια

Για το σιρόπι:
1 λίτρο νερό
260γραμμάρια Canderel for Cakes & Drinks